Logistiek

Wat moet de wereld zonder logistiek? Helemaal niets, de winkels zijn leeg, geen eten op tafel, oftewel totale chaos! Jij als logistieke topper voorkomt dit ;) LFFlex heeft werk voor mensen die van aanpakken weten. We hebben vacatures en werk als reachtruck chauffeur, heftruck chauffeur, orderpicker mét of zonder EPT certificaat, magazijnhulp, inpakkers, ompakkers, en nog veel meer! Nog geen hef of reachtruck certificaat informeer dan eens naar de mogelijkheden om deze via LFFlex te behalen!   

LFFlex werkt anders dan andere uitzendbureau’s. Voor een groot gedeelte zijn onze opdrachtgevers MKB-bedrijven. Wat het verschil is? Er is persoonlijke aandacht voor jou en er zijn veel kansen om door te groeien. Vaak kan dit via ons maar ook rechtstreeks via de opdrachtgever. Een mooi perspectief!

Ben jij zo'n logistieke held(in)? Laat dan hieronder je gegevens achter in het formulier en vergeet vooral niet om "Logistiek" aan te vinken, dan is het bijna zeker dat we jou aan een gloedje-nieuwe baan kunnen helpen.

Ben jij op zoek naar werk?

Wat voor werk zoek je?
Over wat voor vervoer beschik je?
Welke talen spreek je?
In welke omgeving zoek je werk?

Volg jij ons ook?

Blijf altijd up-to-date met onze social media kanalen