Metaal

Hey Ironman, Niet bang om met je handen te werken? Iets te maken? Met machtige machines aan de slag te gaan? Juist! Dan ben jij geknipt om in de metaalbewerking aan de slag te gaan! LFFLex heeft verschillende uitdagende banen en vacatures in de sector metaal. Denk aan vacatures CNC-operators, banen als TIG- & MIG-lassers, en nog veel meer. Is het zwaar werk? Ach, het is duidelijk geen kantoorbaantje maar je bent echt bezig met het maken van dingen en het scheelt een abonnement op de sportschool!

LFFlex werkt anders dan andere uitzendbureau’s. Voor een groot gedeelte zijn onze opdrachtgevers MKB-bedrijven. Wat het verschil is? Er is persoonlijke aandacht voor jou en er zijn veel kansen om door te groeien. Vaak kan dit via ons maar ook rechtstreeks via de opdrachtgever. Een mooi perspectief!

Iets voor jou? Vul het formulier hieronder in, laat je gegevens achter en vergeet vooral het vinkje van Metaal niet aan te vinken. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om jouw droom-job te vinden!

Ben jij op zoek naar werk?

Wat voor werk zoek je?
Over wat voor vervoer beschik je?
Welke talen spreek je?
In welke omgeving zoek je werk?

Volg jij ons ook?

Blijf altijd up-to-date met onze social media kanalen