Wij vinden plezier in het werk erg belangrijk

Voor onszelf, maar zeker ook voor jou

Wij zijn LFFlex, aangenaam!

'Krachtige mensen', daar is het ons om te doen. LFFlex is een uitzendbureau die organisaties als die van u ondersteunt met het invullen van de flexibele schil. Soms voor een dag, vaak voor langere tijd. LFFlex heeft een poule met gemotiveerde medewerkers, arbeidsmigranten veelal van Poolse afkomst, die zelfstandig woonachtig zijn in Nederland. 

Wat ons uniek maakt is de persoonlijke en flexibele aanpak zowel naar u als klant als naar onze medewerkers. Samen creëren we een win-win! LFFlex is onderdeel van de Logistic Force groep (www.logisticforce.nl). Een HR-dienstverlener met 18 vestigingen in Nederland en een eigen Academy waar we de vakmensen van de toekomst opleiden.

LF Flex is specialist in de sectoren:  

  • Logistiek
  • Metaal
  • Productie
  • Transport
  • Techniek 

Werken bij LF Flex

LF Flex heeft als doel jou te verbinden met een werkgever die bij je past, in een functie die aan jouw wensen voldoet. Zelf op zoek naar de perfecte baan kan wel eens lastig zijn en kost veel tijd. Wanneer je jouw cv en wensen bij ons bekend maakt, maken we graag kennis met je en gaan we samen voor jou op zoek. Dit doen we met de grootste zorg en is wellicht anders dan je gewend bent. Wij geloven in mensen, niet in nummers.

We hebben een breed netwerk aan bedrijven en opdrachtgevers waardoor er veel mogelijkheden liggen. Het team van LFFlex kan snel schakelen en spreekt jouw taal. Onze medewerkers hebben zelf gewerkt in de sectoren waarin we actief zijn. We kennen het klappen van de zweep en gebruiken deze ervaring om samen te kijken naar het ideale plaatje. 

Wij vinden plezier in het werk erg belangrijk. Voor onszelf, maar zeker ook voor jou. Daarom besteden wij veel aandacht aan het proces, van intake tot plaatsing. Wij nemen echt de tijd voor je en je kunt altijd contact met ons opnemen met vragen of opmerkingen. Wij staan voor je klaar!

Volg jij ons ook?

Blijf altijd up-to-date met onze social media kanalen